1/1

Gilleleje: Fællessang med Morten 'de Ulrik'

30. oktober 2019

Formanden for Gribskovs Byråds kulturudvalg, Morten Ulrik Jørgensen, har kigget Jørgen de  Mylius over skulderen i musikhaven ved Det Hvide Hus i Gilleleje i sommer - og torsdag 31. oktober kl. 17-18 træder ind i rollen som Gillelejes 'de Ulrik' og leder fællessang på Mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje. 

Det er led i den store 'Spil-Dansk Uge', som Gribskov er en del af med en række arrangementer, hvor alle er velkomne.

Fællessangen akkompagneres af pianist Erling Bevensee, og Morten Ulrik Jørgensen, der vil guide de fremmødte igennem en fem-seks sange, der er udvalgt og bundet sammen med små fortællinger.
 

I Spil Dansk Ugen synges og spilles dansk musik, som skal være skabt eller produceret af danske komponister og sangskrivere.

Spil Dansk er musiklivets festuge og Danmarks største musikbegivenhed i al sin bredde og mangfoldighed, der sætter fokus på dansk komponeret musik.

Der sker noget overalt i landet, 32 kommuner deltager og flere bakker op.  Der vil være musikalske aktiviteter på skoler, sygehuse, spillesteder, virksomheder, biblioteker, kirker og kulturhuse.

 

I Gribskov vil der være åbne arrangementer, hvor alle der har lyst kan deltage. Andre arrangementer er kun for skolerne, som har Fællessang på programmet hver dag .

Det er Gribskov Biblioteker, Gribskov Ungdomsskole og Kulturskolen Gribskov som er initiativtagere til at deltage i Spil Dansk Ugen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com