press to zoom

press to zoom
1/1

Gribskov: Fællesskab og samarbejde vejen frem

29. marts 2019

Fællesskab og samarbejde er vej frem og vil styrke Gribskov som en attraktiv kommune for både, erhvervsliv, indbyggere og turister. Det er melding efter første møde i det nye forum for vækst og udvikling i Gribskov. 

 

Sammen er vi stærkere og kan udvikle Gribskov Kommune til gavn for både erhvervsliv, bosætning og turisme. Det var aftenens centrale budskab fra medlemmerne af det nye Forum for Vækst og Udvikling, da de holdt første møde i det nye forsamlingshus Frændekilde i Ørby.

Stort potentiale for at styrke erhvervslivet 
Det nye forum er ifølge formand Morten Ulrik Jørgensen en ny måde at tænke erhvervsudvikling på. Og ved at samle forskellige brancher, foreninger og ildsjæle, så kan de styrke både hinanden og Gribskov Kommune som helhed.

 

- Jeg er meget tilfreds med vores første møde. Medlemmerne fik set hinanden i øjnene og bekræftede hinanden i, at vi har et stort potentiale for at styrke erhvervslivet til gavn for blandt andet turismen og bosætningen, hvis vi forener vores forskellige styrker. Dette første møde er et stort skridt i en helt ny retning. Det lover rigtig godt, siger formanden i byrådets udvalg for Kultur, erhverv og oplevelsesøkonomi.

 

Samarbejde, tillid og mod til at gå nye veje
På mødet holdt konsulent Georg Julin og direktør Lisbeth Juel Christensen oplæg med inspirerende input til, hvordan et netværk som Forum for Vækst og Udvikling bliver allerstærkest. Her var nogle af nøgleordene samarbejde, tillid til hinanden og mod til at gå nye veje. Formanden uddyber:

 

- Forummet giver os en enestående mulighed for at styrke vores kommune som et attraktive sted at være. Medlemmerne slog fast, at vi blandt andet skal arbejde for at skabe en lokal identitet og en stolthed over at være en del af Gribskov Kommune. Og så skal vi blive bedre til at fortælle alt det, vi er gode til, siger Morten Ulrik Jørgensen.

 

Næste møde i forummet bliver en workshop i maj. Her vil medlemmerne vil vurdere, hvilke temaer og idéer forummet skal arbejde videre med, og hvilke initiativer man kan sætte i gang allerede nu. 

Forum_07
Forum_07

press to zoom
Forum_06
Forum_06

press to zoom
Forum_01
Forum_01

press to zoom
Forum_07
Forum_07

press to zoom
1/5