1/2

Ferieoplevelse: Familefisketur efter fladfisk 

15. oktober 2018 kl. 09.30

30 børn og voksne ser frem til spændende oplevelse lørdag 20. oktober med fisketur efter fladfisk med 'Arresø'. Fishing Zealand og Gribskov Kommune arrangerer med Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening.

Efteråret er topsæson for at fange fladfisk. Det er både et underholdende fiskeri med gode chancer for at fangst, og samtidig er det en fornøjelse at spise de selvfangede fisk. Fiskeriet er derfor oplagt for både børn og unge – selv for dem, der aldrig har prøvet at fiske før. Gribskov Kommune og Fishing Zealand har derfor arrangeret en familiefisketur lørdag 20 oktober fra turbåden 'Arresø'.

 

Ombord på skibet, vil medlemmer fra Helsinge og Omegns Sportsfiskerforening stå klar til at hjælpe med alt det praktiske omkring fiskeriet. Deltagere, der ikke selv har fiskegrej, så kan låne det.

Der er mødetid kl 06.45 og der sejles kort derefter ud til nogle af de bedste fiskepladser, hvor der fiskes frem til klokken 12.

 

- Husk varmt tøj, der kan matche efterårsvejret og naturligvis også gerne en god madpakke, opfordrer arrangørerne.

 

Tilmelding til turen sker ved at sende en mail til Ejvind@hartmund.dk eller ved at ringe på 20 25 86 60. Prisen er 300 kroner og dækker for en voksen og op til to børn. Der er minimumsalder på ti år) Prisen inkluderer endvidere børsteorm, der skal bruges til at fange fladfisk med. Mødested Kulturhavnen i Helsingør.