Græsted: Familiefilm i open air-bio i skolegård

2. august 2019

Der bliver lejlighed til at se eller gense den skønne familiefilm 'Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger', når BLIK Græsted Bibliotek inviterer til open air biop i skolegården på Gribskolen Græsted tirsdag 6. august kl. 20.45.

Det er tilmed en film med kraftigt lokalt islæt, idet den er lavet af Steen Rasmussen og Michael Wikke, Græsted Film.

 

Den er sød, sjov og fuld af den skønne humor, som vi kender fra deres andre film og TV serier. Filmen er fra 2007 og de medvirkende er blandt andre Nicolas Bro, Janus Dissing Rathke, Troels Lyby, Caroline Henderson, Anders W. Berthelsen, Anne Grethe Bjarup Riis og Bodil Jørgensen. Den har fået priser i en række lande og Nicolas Bro fik en Zulu Award for sin rolle.

Speciel guests : Wikke og Rasmussen kommer inden filmen og fortæller blandt andet om:

  • Deres kommende film 'Gooseboy, som har premiere 3. oktober og mon ikke det bliver muligt at se traileren til den.

  • Et par highlights fra mange års samarbejde og hvorfor det dog hedder 'Græsted Film'.

  • Baggrunden for 'Der var engang en dreng – som fik en lillesøster med vinger' og højdepunkterne fra optagelserne.

Publikum opfordres til at medbringe tæpper eller sovepose - for det kan blive køligt, inden filmen er færdig og en liggestol/festivalstol. I tilfælde af regnvejr flyttes arrangementet ind i skolens kantine.

Sted: Skolegården på Gribskolen, Græsted Stationsvej 10, 3230 Græsted

Arrangementet starter kl.  20.45 med introduktion af Steen Rasmussen og Michael Wikke. Filmen starter kl. 21.20. Der er gratis entré. Kaffe, vand, is og popcorn kan købes.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com