Gribskov: Fem kandidater til Kulturpris 2018

21. august 2018

Fem kandidater har været til bedømmelse i Kulturrådet til at modtage Gribskov Kommunes kulturpris for 2018. Rådets foretrukne kandidater er nu godkendt af udvalget for kultur, erhverv og oplevelsesøkonomi, der tager stilling til det mandag 20. august.

 

Prisen uddeles i år ikke som vanligt i Rådhussalen op til et møde i byrådet men i forbindelse med 'Frivillig Fredag', 28. september. Det offentliggøres først til den tid, hvem der modtager prisen.

Rigmor Westh Baagøe, der har været initiativtager til Pilgrimsruten Esrum-Tisvildevejen er indstillet til prisen af Gudmund Nielsen, Danmarks Naturfredningsforening, Gribskov.

Legepladsudvalget i Gilleleje Travaljeforening er indstillet til prisen for forarbejde, fundraising og realisering af legepladsen ved Gilleleje Havn. Denne indstilling er fra  Pia Fill Christensen Gilleleje.

Det danske spejderkorps Holbo gruppe er indstillet blandt andet for at gå forrest, da der for nylig var stor forårs-rengøring i Helsinge. Redaktør på Ugeposten, Jesper Gisli har stået bag dette forslag.

Bestyrelsen i Kunstværkstederne Møllestien står bag ansøgning om, at foreningen i år modtager prisen.

Aktivitetsklubben Gilleleje indstiller, at Foreningen Gilleleje Gamle Posthus modtager prisen for et utrætteligt arbejde med at finde og indrette nyt mødested til en række kulturforeninger i byen.

Prisen er på 5.000 kroner, en buket blomster og et diplom.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com