1/4

Helsinge: Festdag da THH tog imod HK Zulu

5. januar 2020

Team Helsinge Håndbold har søndag skudt det nye år i gang på forrygende vis med en stort anlagt opvisningskamp i Helsinge-Hallerne, og det blev et en kæmpe festdag og stort tilløbsstykke med 600 på lægterne. Klubben havde inviteret drengene fra Zulu HK med trænerne Lars Rasmussen og Kristina 'Mulle' Kristiansen i spidsen. 

Klubbens trænere stillede op fra Team Helsinge Håndbold til kampen og dermed var der lagt i kakkelovnen til en underholdende, sjov og meget anderledes håndboldkamp.

Klubben havde inden kampstart fået Lars Rasmussen til at fortælle de mange tilskuere om hans og Mulles rejse med Zulu HK drengene - fra start til slut.

Med godt 600 tilskuere i Hallen og Nordsjælland Håndbolds speaker Morten Stig Bork ved musikken og mikrofonen blev der fra start skruet op for stemning fra tilskuerne. Hele hallen var med og alle heppede på begge hold. 

Dagen blev en kæmpe succes, til stor morskab for tilskuerne, som i den grad blev underholdt på en noget anderledes måde.

Team Helsinge Håndbold vil gerne takke Zulu HK-drengene for at stille op og gøre denne dag til en dag som går over i klubbens historie, siger Michael Trankjær, Team Helsinge Håndbold.

1/5