Værnemiddel-1.jpg
Gribskov: Musik i Lejet ud efter værnemidler

3. april 2020

Lederne i Musik i Lejet i Tisvildeleje venter endnu hvileløst på, om årets festival kan gennemføres som følge af Corona-krisen, men i ventetiden vil de udrette noget for at hjælpe Gribskov Kommune med at fremskaffe værnemidler. Der startes en indsamlings-kampagne overfor virksomheder og andre, der ligger inde med værnemidler, de aktuelt ikke selv har brug for.

I Gribskov Kommune er vi også udfordret af, at vi mangler værnemidler. Musik i Lejet vil derfor i samarbejde med Gribskov Kommune sende Musik i Lejets varevogn på gaden. Vognen kører rundt i kommunen i næste 14 dage og samler så mange værnemidler ind som muligt, oplyser Gribskov Kommune i et nyhedsbrev til virksomhederne.

 

Hvis der er firmaer, der ligger inde med værnemidler af den ene eller anden slags, som de ikke selv skal bruge, hører Musik i Lejet meget gerne fra dem.


Værnemidler er: håndsprit og sprit, engangshandsker, engangsovertrækskitler eller engangsdragter i plastik, mundbind/eller kirurgiske masker (p2 eller p3), visirer/fyrværkeribriller

Det ere muligt at komme i kontakt med MIL på mail til soren.spliid@musikilejet.dk med oplysninger om, navn, firma, type og antal værnemidler samt telefonnummer på( kontaktperson.

Så giver Musik i Lejet besked om, hvilken dag udstyret bliver afhentet. Alle, der selv har mulighed for at aflevere det, kan gøre det hos Morten Walbeck, Bukkarvej 16, Helsinge.