1/1

Gilleleje: Festival springer over 2019

3. april 2019

Gilleleje Festival har besluttet at sætte festivalen i bero i år. Sammen med andre aktører vil der blive arbejdet på, hvordan der kan blive festival i 2020.

I bestyrelsen har vurderet at der efterhånden er så mange aktiviteter i byen at baggrunden for tilblivelsen af Festivalen nu er opfyldt, nemlig at skabe mere liv og musik i byen, forklarer hoved-kræfterne bag festivalerne, Jack Juul og Morten Ulrik Jørgensen.

Samtidigt er vi i bestyrelsen alle er travlt beskæftiget med andre aktiviteter, og derfor har vi  truffet denne beslutning.  I løbet af sommeren vil vi sammen med andre interesserede arbejde på hvordan der eventuelt skal holdes Gilleleje Festival i 2020.

- Vi siger tak til alle de gæster og frivillige som trofast har besøgt og hjulpet på Gilleleje Festivalen siden vi genstartede den i 2014, og håber vi ses til nogle af alle de andre arrangementer, der vil være i Gilleleje denne sommer, tilføjer de.

Ud af 'Gilleleje Live'

I de to seneste år har Gilleleje Festival samarbejdet med Bakkeselskabet i Gilleleje Live med koncert-tilbud. Her har festival-gruppen trukket sig ud og overlader det til Bakkeselskabet, der er klar med et stort 'Gilleleje Open Air' arrangement på plænen ved hallen. Det bliver lørdag 25. maj. Det bliver en støttekoncert til fordel for Gilleleje-Hallen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com