1/1

Gilleleje: Festival-stemning helt i top

29. juli 2018

Festival-arrangørerne i Gilleleje har endnu ikke gjort endeligt op, om der sættes ny publikums-rekord, men under alle omstændigheder ser de tilbage på en Gilleleje Festival, hvor 'Plænen' ved Gilleleje-Hallen lagde afsvedet græs til to forrygende dage.

Det er lykkedes os at lave en festival, hvor der er en helt igennem god stemning - og hvor publikum ikke blot kan opleve og nyde sang og musik-programmet men også rig lejlighed til at gøre brug af vores øgede udbud af mad, siger Morten Ulrik Jørgensen, drivkraften bag Gilleleje Festival.

Han lover ny festival i 2019 efter samme recept på 'Plænen'.

Festivalprogrammet bøde fredag på Rasmus Bjerg med 'John', Burhan G og Jørgen De Mylius. Sidstnævnte er jo velkendt af den lidt ældre generation, men han tog hele publikum med storm fredag aften med din præsentation af dansevenlige musik-numre.

Lørdagens hovednavn, 'Carpark North' levede også op til forventningerne og mere til, så  sammen med Poul Halberg og Infernal fik vi givet publikum gode oplevelser, vurderer Morten Ulrik Jørgensen også på baggrund af de reaktioner arrangørerne har fået både under og efter festivalen.

Han glæder sig også over samarbejdet og indsatsen fra de unge bands fra Ungdoms og Kulturhuset Gilleleje og Remisen, som dermed supplerede det hele til en god oplevelse for alle.

1/20