1/2

Græsted: Festlig forårsfest i Skovsminde

12. maj 2019

Forårsfesten var spændende som den plejer, på 'Altiden' Skovsminde i Græsted. I år havde Skovsmindes Vennerbestemt sig for at dække bord en dag tidligere, og pyntede cafeen i et væld af farver.

 

Ved 12.00-tiden begyndte forårsfesten og først bød leder Lene Skovgaard Steensen velkommen og takkede de frivillige og det øvrige personale for at iværksætte den pragtfuld fest, derefter takkede Gurli Jensen også vennerne for at de var med til at gøre en forskel på Skovsminde.

 

Skovsmindes Venner retter stor tak til sponsorerne, Super Brugsen. Netto. Aldi. Stark. Hyundai i Græsted for at støtte denne lokale begivenhed.

 

Der var 110 gæster i cafeen, som gjorde dagen hyggelig og sjov. Der blev serveret lækker mad og dessert, drikkevare , og selvfølgelig stå Torsten Søgaard for en sving-om rundt i cafeen. Alle havde haft en hyggelig eftermiddag sammen.

 

En af de pårørende, Mogens Hansen fortalte, at han syntes at det var dejligt og spændende, at se at alle hygger sig sammen, og nyder tiden. Livemusikken var også med til at give hygge og tryghed på Skovsminde. Ved det sidste nummer gav alle den gas, og både frivillige, personale, pårørende og ... gjorde festen endnu mere hyggelig, og mindeværdig.

1/4