1/1

Gribskov: Festlig 'Frivillig Fredag' med priser

21. september 2019

Gribskov Kommune slår dørene op for en fejring af frivilligheden på fredag 27. september kl. 17-20 i Gribskov Kultursal i Helsinge. Her fejres alle borgere, der gør en frivillig indsats i Gribskov til fest i Gribskov Kultursal. Festen holdes på den nationale frivillighedsdag, 'Frivillig Fredag', der bliver ekstra festlig med overrækkelse af tre priser.

Frivillig Fredag er en rigtig vigtig dag, hvor vi gerne vil sige en ekstra stor tak til alle de frivillige i kommunen, der yder en kæmpe indsats. Uden mennesker der brænder for en sag og engagerer sig inden for både idræt, kultur og socialt arbejde, ville Gribskov slet ikke være det samme dejlige sted at bo og leve, det sætter vi stor pris på. betoner borgmester Anders Gerner Frost.

Frivillig Fredag har efterhånden nogle år på bagen og det er altid en fantastisk dejlig dag, hvor der både bliver talt sammen på kryds og tværs, er masser af festlige indslag og selvfølgelig noget godt til ganen, fortæller Frivilligkoordinator Pernille Dirchsen, der står for arrangementet i samarbejde med Frivilligcenter Græsted, Frivilligcenter Helsinge og Gribskov Kommunes Kulturråd og Idrætsråd.

Frivillighed har fyldt helt liv

I år får Frivillig Fredag besøg af tidligere formand for socialrådgiverforeningen Bettina Post, der med et inspirerende og humoristisk oplæg fortæller om, hvordan frivillighed har fyldt i hendes liv både privat og professionelt.


Akkompagneret af Kulturskolen Gribskov uddeles tre priser: Frivilligprisen, Kulturprisen og Seniorprisen

.

Festen er for alle, der gør en frivillig indsats i Gribskov kommune, hvad enten det er på idræt, kultur eller det sociale område.

Det er muligt at tilmelde sig til arrangementet HER

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com