1/1

Helsinge: Festlig Netto-åbning torsdag

21. september 2019

Netto er langt fra en nyhed i Helsinge, men når butikken torsdag 26. september kl. 08.00 slår dørene op til festlig åbning i Irmas tidligere lokaler bliver det med et splinternyt koncept med ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. For danskerne efterspørger både det sunde og det nemme.

 

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Helsinge og opland kan møde, når de fra torsdag 26. september går på indkøb på deres Netto i Østergade 18-B. Butikken i Byporten er lukket på samme tid.

Butikken åbner nemlig med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og desuden vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.  

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

 

Butikschefen er Katrine Poulsson

Hun startede sin Nettokarriere i maj 2004, hvor hun blev ansat som butikschefsaspirant. Allerede efter tre måneder fik hun sin egen butik. Over den næste årrække var Katrine butikschef i forskellige Netto-butikker, og i nogle tilfælde drev hun sågar to butikker.

 

I de seneste år har Katrine været butikschef i butikken i Helsinge. Hun har igennem tiden været med til opbygninger og åbninger af flere Netto butikker. Katrine Poulsson har igennem årene været med til at udvikle flere butikschefer med flotte resultater. I det daglige arbejde har hun stor fokus på glade kunder og medarbejdere.

Hun glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

 

– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken.

 

Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, betoner butikschefn.

Nettos nye butik i Helsinge er en af i alt 70 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2019. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept. Den får et butiksareal på 800 kvadratmeter.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com