Asserbo: Film-brødre konkurs med Bryghus og 'Brøl'

14. februar 2020

Brødrene Mehdi, Misam og Milad Avaz har kæmpesucces med filmproduktioner, der også har været støttet af Gribskov Kommune med en halv million kroner, men de har mindre held med både ølbrygning og restaurationsdrift. De er nu konkurs med både Tisvilde Bryghus, der startede midt i 2018,  og Restaurant Brøl, der ligeledes åbnede i 2018 i det tidligere bageri, Helsingevej 153 A - nabo til Spar Karsemose - lige ved kommunegrænsen til Gribskov.

Tisvilde Bryghus er stiftet af Milad Avaz som iværksætterselskab med kapital på 100 kroner. Det blev sat under tvangsopløsning i oktober 2019, og der er for nylig afsagt konkursdekret.

Det samme gælder for Restaurant Brøl, der er binavn til Iværksætterselsakabet Sandflugten, der i efteråret 2018 blev stiftet af Misam Avaz med kapital på 100 korner. Det blev taget til tvangsopløsning i efteråret 2019 og der blev afsagt konkursdekret i slutningen af oktober.

 

Ejendommen til salg for 3.395.000 kroner

Ejendommen Helsingevej 153 A er ejet Mehdi, Misam og Milad Avazs far, Aziz Jannat Avaz. Han og hustru Kobra har i de knap to sæsoner, 'Brøl' har været åbent, stået i køkkenet. Tidligere var stedet forældrenes bageri, men brødrene Avaz har ombyggede det det til en steakrestaurant – både i håb om at drive en sundere forretning, men også for at give deres forældre bedre og kortere arbejdstider på deres ældre dage.  Men net har ikke været muligt at finde grundlag for driften.

Ejendommen er sat til salg for 3.395.000 kroner. Det er lige under den offentlige vurdering, der er 3.400.000.

Det er en oplagt mulighed for at få opfyldt 'drømmen om en flot restaurant i et attreraktivt omrpåde', fremgår det af salgsprospektet, der ligger hos erhvervsmægleren Nordicals i Hilleråd.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com