1/3

Gilleleje: Fire kunstnere i Gallerigangen

11. maj 2019

Kulturhavn Gilleleje har fredag åbnet ny udstilling i Gallerigangen i Kulturhavn Gilleleje med fire kunstnere, Lis Glidal, John Andersen, Finn Rudbeck-Larsen og Henrik Schwartz. Udstillingen kan ses til 11. juni.

Billedkunstneren Lis Glidal er en ildsjæl og velkendt skikkelse i det egnens kunstnerliv. Hendes billeder er inspireret af elementer fra Universet, Himmel og Hav og fremmede folkeslag. 

 

John Andersen har gennem sit liv arbejdet kreativt med fotografi, tegning og maling og arbejdet med arketyper. Han har lavet portrætserien 'Mangfoldighed'.  

 

Finn Rudbeck-Larsen færdes meget i naturen og har med sit kamera indfanget naturens forskellighed. Han lader sig ikke begrænse sig i sit motiv valg, som også kan rumme bymiljøer, portrætter og stilleben.  

 

Henrik Schwartz har altid arbejdet kreativt og har lavet figurer i fedtsten. Han blev inspireret til at undersøge bivoksens muligheder, hvilket resulterede i skulpturer støbt i bronze efter 'Cire Perdue metoden', hvor den oprindelige model erstattes af en model i voks, som efter støbning går tabt. 

 

Udstillingenåbnes kan opleves indtil 11. juni  i Kulturhavnens åbningstid, der er kl. 07.00-22.00. 

1/2

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com