Gilleleje: Fjordføl på ny græsgang i Kulturhavn

16. juni 2019

Jens Bo Larsens Mindelegat sætter præg på Kulturhavn Gilleleje - både udenfor og indenfor. En af de mange flotte skulpturer er nemlig flyttet til ny græsgang ved Søborg Kanal ved indgangen til Kulturhavnen, hvor legatbestyrelsen også præsenterede udstilling i Gallerigangen. 

 

Fjordføllet, der er en af de mange skulpturer og andre kunstværker, der er skænket til Søborg-Gilleleje egnen af Jens Bo Larsens Mindelegat. Både kulturudvalget i Gribskov Kommune, der modtog fjordføllet som gaver og legatbestyrelsen har godkendt flytningen.

Det er lykkedes også at få dækket flyttearbejdet, idet entreprenør-firmaet Nordkysten har påtaget sig at være sponsor for det.

- Jeg glæder mig over, at det nu er gået op i en  højere enhed, siger formand for Gribskov Byråds kulturudvalg, Morten Ulrik Jørgensen, der også har plads i legatbestyrelsen.

Entreprenørfirmaet Nordkysten har været aktør ved flytningen fra Birkevang og opsætning ved Kulturhaven.

Herover er bestyrelsen foreviget med føllet. Det er Børge Sørensen med solidt tag i føllets hale, Ester Thomsen, Morten Ulrik Jørgensen, Johnny Rasmussen og Birgit Wulff.

Læs også: Hædersgave til Annelise Lemche

Læs også: Mindelegat viser 45 års donationer

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com