Pilekurven-1_edited.jpg

15. august 2019

Der bliver helt bogstaveligt flettet nyheder ind i programmet for Gadekærsdagen lørdag 17. august kl. 10-14. Pilekurven, der i flere år var populært islæt i torvedagene i Gilleleje dukker op for at vise pileflet, og der er flotte tilbud med til publikum. Det er sæsonens sidste gadekærsdag.

 

Vi håber og beder til, at vejret holder tørt fra start til slut, siger Conny Nielsen, der er tovholder for arrangementet. I lørdags førte udsigten til regn til aflysning af arrangementet, men nu sættes alt ind på en store finale.

Gribskov Lions sætter byens flagallé op, og et stort program er stablet på benene ved Gadekæret.

 

Katrine Pommer kommer og maler sit flotte maleri færdigt. Der vil være bod med salg af Aloe Vera samt lidt lækker nakke massage. Pilekurven stiller op med lækre ting til Hus og Have.

- Vi håber at få lov til at ønske Søs og Jakob tillykke som ægtefolk lidt før kl.12. De er selvfølgelig Powerbanker, fremhæver Conny Nielsen.

Kl.12.00 går Zalkin/Salkin på og synger glad Rap/Reggae på den fede måde, og kl.13.00 kan publikum    danse Zumba med Fitness World. Marianne og hendes dygtige medlemmer hjælper alle godt igang, så kom og få en 'smagsprøve' på god og glad motion, fortæller Conny Nielsen om programmet.

Publikum vil kunne købe kaffe, drikkevarer og mad hos Cafe Bella, og der vil også denne dag kunne købe Folkeaktier og støtte op omkring aktiviteter, tilføjer Conny Nielsen.

Salg af Folkeaktier

Det er en gruppe af borgere fra Helsinge, der er gået sammen for at udvikle initiativer, der hjælper med at holde byen i gang, Aktiviteterne åbnede i 2018 på baggrund af salg af folkeaktier og andre aktiviteter, der samlede i alt godt 60.000 kroner. Der er fortsat mulighed for at erhverve aktier.

- Vi ønsker at Gadekæret, og byen generelt, hver lørdag i sommerperioden skal summe af liv. Ved Gadekæret vil der blandt andet være boder fra lokale kunsthåndværkere, smykker, hudpleje- og livsstilprodukter baseret på Aloe Vera samt lokale alternative behandlere, oplyser arrangørerne.

Desuden vil der selvfølgelig være mulighed for køb af kaffe, brød og andet lækkert til ganen ☺

Ligesom sidste år sætter vi liggestole, borde, bænke og parasoller op – så alt er klart til nogle hyggelige lørdage ved Gadekæret.

Antallet af boder og aktiviteter vil variere for hver uge, men fælles for alle er, at kvalitet, bæredygtighed og positivitet er i højsædet.

Der bliver arbejdet på højtryk for at finde frivillige musikere, der vil underholde og præsentere deres musik. På nogle lørdage vil der også være ballondyr til børnene.