Dyrepasser Helene Ludvigsen med kakaduen Bubber, der gerne underholder publikum.

Surikaterne nyder forårssolen.

Den mørkerøde ara Bernhard letter fra Martin Schellerup for at tage en flyverunde.

Dyrepasser Helene Ludvigsen med kakaduen Bubber, der gerne underholder publikum.

1/4

Fuglepark: Flyver ind i sommersæson

30. maj 2019

Nordsjællands Fuglepark i Esrum flyver nu ind i sommersæsonen, hvor der er adgang for publikum alle ugens dage.

 

Hver dag kl. 12.30 byder parken på flyveshow med de farvestrålende papegøjer. Parkens biolog, Martin Shellerup, fortæller om fuglene og hvordan han træner dem, mens papegøjerne viser deres flyvefærdigheder over det smukke landskab.

Publikum kan være med til at fodre de livlige og charmerende lorier kl. 11.00 og kl. 14.00. Her er publikum med inde i den store voliere, hvor fuglene flyver frit. En sjov oplevelse for både børn og voksne.

 

2.000 fugle og mange dyr

Udover de næsten 2.000 fugle fra hele verden er parken samtidig en zoologisk have med masser af andre dyr som for eksempel egernaber, kænguruer og de charmerende surikater, der bor sammen med de store skildpadder.


Der er også masser af krybdyr og fisk blandt parkens beboere, og man kan kravle ind til de afrikanske dværggeder. De er glade for børn og sjove at fodre, og du kan købe foder i Tropehuset.

 

Gæsterne er velkommen til at tage madkurv med, så maden kan nyde udenfor i den smukke natur eller i den store tropehal, hvor du også kan købe is og drikkevarer.

 

Vinteren i Fugleparken er brugt til at udbygge og forbedre nogle af anlæggene til glæde for fuglene, men også med nye muligheder for at nyde kaffen i ly for vejr og vind.  

Entre: Voksne:  130 kroner. Børn under 12 år: 70 kroner. Børn under to år: Gratis.  Årskort: Voksne: 275 koner. Børn: 130 kroner.