1/1

26. februar 2020

Ungdomsskoleleder Mikael Lieberkind har onsdag aften modtaget 'Folkets pris', indstiftet af Nytgribskov til årlig uddeling til en borger, der yder en meget særlig indsats for at samle lokal-samfund i Gribskov. Efter indstilling fra borgerne er han blandt seks nominerede i slutfeltet udpeget som første prismodtager og modtog hæderen på Nytgribskovs generalforssamling.

Når vi spørger hvor længe Mikael var været der, er det svar vi får 'altid', og det er meget godt ramt, for han startede i 1970 ved dannelsen af Helsinge Kommune, virkede i Helsinge Ungdomscenter og nu som leder af i Gribskov Ungdomskole og de mange tilbud, den rummer.

Men det er ikke alene af den grund, Mikael er valgt, for det er ikke 'blot' en langvarig men også en helt særlig indsats, han har står for og rummer på utrolig måde de mange unge i vores kommune, som ikke lige er optaget af idræt, motiverede Morten Ulrik valget af prismodtager - og overrakte prisen sammen med borgmester Anders Gerner Frost.

Sammen med sine medarbejdere giver Mikael virkelig plads til de unge fra hele vores kommune, så de kan udfolde sig med de mange aktiviteter, der er i ungdomsskolen og ved siden af den.

De øvrige nominerede, som borgere i Gribskov Kommune har indstillet, var Søren Larsen, der er mangeårig fodbold-ungdomstræner i Annisse IF, Jette Haugaard, formand for Annisse Lokalråd og Lokalforeningsrådet, Louise og Thomas Køster, Rabarbergaarden i Holløse, sognepræst Michael Porsager, Ramløse, og foreningsleder i Søborg SGI, Flemming Larsen.