Troldebakkerne-Klynge-2-1_edited.jpg

Helsinge: Første 24 boliger i Troldebakkerne

16. september 2019

Seks kædehuse med fire boliger i hver bliver første del af byggeriet i Troldebakkerne, hvor Gribskov Kommune har solgt den første klynge til DT Group A/S fra Greve. Boligerne bliver på hver 136 kvadratmeter i to plan, ifølge den dispositionsplan, køberen har præsenteret.

 

Byggeriet skal i gang, når der foreligger godkendt lokalplan - og alle boliger skal bygges i et forløb, fremgår det af købsaftalen.

DT Group A/S er et nystiftet selskab og det ejes af  Allan Aastrup, der også er ejer af Real Mæglerne Aastrup & Nielsen ApS i Hedehusene.

Det er et vigtigt skridt for Helsinge og hele Gribskov Kommunes vækststrategi, at vi nu har solgt den første klynge. Troldebakkerne bliver en meget attraktivt bydel, som forbinder byen med landlig idyl. Som beboer i Troldebakkerne kommer man tæt på alt, har sin egen station og en bolig, der er bygget i tæt symbiose med de grønne områder. Det er et godt projekt, og det glæder mig, at vi nu for alvor er i gang”, siger Pernille Søndergaard, der er formand for UBL-U, byrådets Udvikling, By og Land-Udvalg.

Gribskov Byråd har besluttet at genudbyde klynge-1, idet indkomne tilbud ikke kunne opfylde kommunens forventninger. Denne klynge ligger lige syd for klyngen, der nu skal bane vej for udvikling af bydelen i Helsinge Nord. Mod øst - op mod Helsinge Realskoles børnehave, Bøgeskovgård, vil kommunen lave en klynge med enkeltgrunde - i alt ti boliggrunde, og der er igangsat lokalplanarbejde.

Læs også: Åbner for ti parcelhuse i Troldebakkerne

Læs også: Laugøs trinbræt til Troldebakkerne

Læs også: Hul på på salget i Troldebakkerne

1/1