6. februar 2020

Det Konservative Folkeparti har valgt at forlade den brede konstituering i Gribskov Kommune. Det er naturligvis ærgerligt, men det ændrer ikke på, at alle partierne fortsat står bag budgettet og en ansvarlig økonomisk politik. Det fastslår borgmester Anders Gerner Frost i en udtalelse torsdag formiddag.

I Nytgribskov vil vi stadig arbejde ud fra det bredest mulige samarbejde, og stadig invitere Det Konservative Folkeparti og Dansk Folkeparti ind til samarbejde om fælles løsninger for vores kommune, understreger han.

 

De konservative giver udtryk for, at de forlader den brede konstituering grundet et ønske om, at tilføre vores folkeskoler endnu flere midler - end det vi i enighed netop valgte at gøre ved sidste byrådsmøde. En beslutning hele byrådet stemte for.

 

Skolernes økonomi optager alle

Vi tror ikke, at der er ét eneste parti i byrådet i Gribskov, der ikke ønsker at tilføre folkeskolerne flere midler - men vi kunne også for få uger siden konstatere, at der ikke var nogen politikere, der kunne pege på en sådan finansiering af flere midler til vores folkeskoler.

 

Alle konstaterede, at det ville være økonomisk uansvarligt for kommunen som helhed, at tilføre midler vi ikke har. Vi kan også konstatere, at vores folkeskoler, i forhold til finansiering, er en af de folkeskoler i Danmark, der får tilført flest midler pr. skoleelev. For alle os der har vores børn i folkeskolen i Gribskov, beklager vi ligeledes den uro de Konservatives udmelding skaber, i forhold til en ellers god folkeskole med mange dygtige og engagerede lærer.

 

NytGribskov beklager de Konservatives udmelding, men tror på et forsat godt og bredt samarbejde i Gribskov Kommune. Det mener vi, er det rigtige og mest økonomisk ansvarlige for vores kommune, slutter Anders Gerner Frost.

Læs også: Nok er nok for konservative

Borgmester: Fortsat bredt samarbejde i byråd

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com