Esrum: Fra pigespejdere til Kloster-direktør

7. juni 2019

Torsdag 1. august tiltræder Birgitte Meisner Nielsen som ny direktør for Esrum Kloster og  Møllegård. Birgitte kommer fra en stilling som generalsekretær for De Grønne Pigespejdere og er uddannet cand. mag. i filosofi og historie.

Jeg glæder mig helt enormt til at starte som direktør for dette fantastiske og helt unikke sted i dansk og europæisk sammenhæng. Esrum Kloster og Møllegård er en perle af et stykke kulturarv, midt i den smukkeste natur. Og jeg glæder mig til samarbejdet med ansatte, bestyrelse og alle de ildsjæle, som brænder for stedet, siger Birgitte Meisner Nielsen.

Formand for bestyrelsen Jens Bjerregaard Christensen glæder sig også på bestyrelsens vegne til samarbejdet med den nye direktør.

 

- Sammen med Birgitte og de mange dygtige medarbejdere skal vi fortsætte og udvikle den position Esrum Kloster og Møllegård har opnået som oplevelsescenter for kultur, tro og natur midt i Kongernes Nordsjælland, betoner han.

 

Lige nu er klosteret dækket af presenning, da det bliver renoveret. Men der er fuld gang i aktiviteterne. lørdag 15. juni og søndag 16. juni forvandles den store klostereng til 'Esrum Middelalderdage', hvor publikum bliver sluset ind i et sansebombardement af musik, gøgl, ridderkamp, masser af markedsliv, ulmende bål og et væld af aktiviteter for børnene.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com