1/1

Gribskov: Frændekilde vært for nyt forum

28. marts 2019

Det halve byråd var med, da Gribskov Kommune torsdag 28. marts havde kick-off møde for det nye Forum for vækst og udvikling. Det første møde var i Forsamlingshuset 'Frændekilde' i Ørby.  Fremtiden byder på et møde hvert kvartal.

Vi vil lægge forum-møderne rundt om i kulturinstitutioner og virksomheder i kommunen og 'Frændekilde' er et nyt og spændende tilbud, der er med til at sætte skub i oplevelsesøkonomien, så vi vil gerne medvirke til, at flere får øjnene op for det, betoner Morten Ulrik Jørgensen, der er formand for byrådets udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi, der har taget initiativet til det nye forum.

Byrådet har bestemt, at borgmesteren og alle formænd i byrådets udvalg deltager, og politiske grupper, der ikke har formandsposter kan ligeledes deltage. Det åbner for, at Venstre og Dansk Folkeparti har udpeget deltagere. Det er dermed halvdelen af byrådets 23 medlemmer.

Fra erhvervslivet deltager repræsentanter for handels- og erhvervsforening sammen med kulturinstitutioner, virksomheder og enkeltpersoner.

Foreløbig er udpeget ni deltagere fra erhverv og turisme: Conny Nielsen, Gadekærforeningen i Helsinge, Henrik Magelund, Gilleleje Handels- og Turistforening, Thomas Andersen, Græsted Handels- og Erhvervsforening, Christian Jessen, Helsinge Erhvervsforening, Lars Corfitzen, Kulturhavn Gilleleje som repræsentant for kulturinstitutioner, Hanne Funch Gründler, Bymose Hegn Hotel og Kursuscernter som turisme-repræsentant, Kaare Larsen, Brunbjerggaard i Græsted, og formand  for Søborg sø Landvindings-laug, og Benny Christensen, Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje. Desuden udpeger Tisvilde og Omegns Erhvervsforening en deltager.

Læs også: Forener erhverv, turisme og branding

Læs om baggrunden for det nye forum HER