11. juni 2019

Når Esrum Middelalderdage løber af stablen lørdag 15. juni og søndag 16. juni får et stort antal udsatte børn i Nordsjælland mulighed for at få herlig oplevelse – helt gratis. Esrum Kloster deler nemlig 200 fribilletter ud til familier med få midler i Hillerød og Helsingør.

Det er andet år i træk, at Esrum Kloster vælger at donere entrébilletter til udsatte børn uden hjælp af fondsmidler. Og i år bliver det Mødrehjælpen i Hillerød og Familietjenesten i Helsingør, der kan dele 200 entrébilletter ud til trængte familier.

 

Projektleder på Esrum Kloster Tine Danielsen glæder sig over at kunne række en hjælpende hånd ud.

Der er så mange familier, der ikke har mulighed for og råd til at tage børnene med til større arrangementer, der kræver entré. Derfor bliver man jo vildt glad, når man kan give dem en rigtig god oplevelse – og bidrage til at de oplever noget, de ellers ikke ville have mulighed for, siger hun.

Middelalderdagene er børnenes fest

Og at det lige netop skulle være børn, der får muligheden for at komme gratis ind til Esrum Middelalderdage er ikke tilfældigt. Midsommer-arrangementet er netop primært henvendt til børn og børnefamilier, hvor man med entrébilletten kan overvære drabelige ridderkampe, gale gøglere, musikanter og være med til mange historiske aktiviteter.

Satser på en stigning i donationer i 2020

Til næste års Middelalderdage ønsker Esrum Kloster at give endnu flere familier gratis adgang. De opfordrer derfor relevante organisationer at holde øje med www.esrum.dk hvor der kan ansøges.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com