Esrum: Fristelser i Klosterbutik

28. marts 2020

Der er ikke grund til at fortvivle, hvis der er ønske om Esrum-honning eller Skands-øl. Klosterbutikken, der i øjeblikket ligger i Esrum Møllegård holder nemlig stadig stadig åben torsdag, fredag og lørdag kl. 12-15 med masser af fristelser på hylderne.

 

En tur i området, kan dermed kombineres med  køb af Hansen Is, klosterøl og søde sager – måske til påskebordet

 

- Lige nu har vi også tilbud på en helt særlig øl: Hoppes Lemon-Lime-Weissen, som er et håndbryg, der blev kåret til årets klosterøl ved Ølfestivalen 2019. Det er en hvedeøl med frisk citrus - perfekt til forårsretter som asparges, lam, og var der nogen, der sagde tarteletter. Der fristes tilmed med rabat, idet førpris var 40 kroner og nu er 25 kroner.

31. marts 2020

Ølfestival i oktober

Den første flytning af en af de store events i Gribskov Kommune, Ølfestivalen i Esrum Kloster, ligger nu fast. Som følge af Corana-krisen bliver det ikke fredag 1. maj til lørdag 2. maj men i stedet fredag 2. oktober og lørdag 3. oktober. Læs mere HER

29. marts 2020

Knivskarpe til åbning

Bestyrelsen for Esrum Klosdter og Møllegård har som følge af Corona-krisen valgt at lukke caféen og udskyde genåbningen på klosteret.

Lige så snart vi har mulighed for det, vil vi melde en ny dato ud for åbning. I mellemtiden arbejder vi i kulissen på højtryk for at være knivskarpe på udstilling og publikums-modtagelse på området.

29. marts 2020

Mit hjem er mit slot

Bolig- og Havemessen 'Mit hjem er mit slot' var i år flyttet til Esrum Kloster og Møllegård. Men som følge af restriktionerne omkring store forsamlinger har arrangagørerne valgt at aflyse og flytte det til 2021. Læs mere HER

Naturlegeplads lukket

I de seneste dage, har Naturstyrelsen og Nordsjællands politi lukket en del legepladser op grund af Corona-smitterisiko.

Vi har været i tæt dialog med både politi og kommunen, og har besluttet at opfordre til, at man ikke bruger legepladsen, før alt det her er overstået., oplyser Esrum Kloster og Møllegård.

ESRUM KLOSTER

Esrum kloster må vente med den helt store åbning med nye og velkendte udstillinger efter langvarigt arbejde med renovering af klosteret.

Men der er stadig mulighed for at opleve det store areal omkring

klosteret og møllegården.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com