Billede_pressemeddelelse1.jpg
Gribskov: Frivillige klar med hjælp og tryghed

25. marts 2020

For borgere, der er særligt udsatte i forhold til Coronasmitte, er selv indkøb en stor risiko at tage. Derfor tilbyder flere foreninger, kirker og frivillige organisationer i Gribskov Kommune hjælp til indkøb og andre ting, fortæller Pernille Dirchsen, der er Frivilligkoordinator i Gribskov Kommune.

 

For mange mennesker er det sociale liv skåret helt ind til et minimum og derfor tilbyder flere også telefonsamtaler og tryghedsopkald.

 

Det er fantastisk, at så mange mennesker tilbyder deres hjælp i en trængt situation. Jeg håber, at mange vil gøre brug af tilbuddene, også selvom man måske normalt ikke har brug for hjælp, det er en helt særlig situation vi står i, siger Pernille Dirchsen.

 

Oversigten er lavet i samarbejde med Frivilligcenter Helsinge og Frivilligcenter og Selvhjælp Græsted og findes på aktiv.gribskov.dk under 'Nyheder' eller via kommunens hjemmeside gribskov.dk

 

Hvis flere foreninger eller frivillige organisationer har hjælpe-tilbud og ønsker at blive tilføjet listen, er man velkommen til at kontakte Pernille Dirchsen på pdirc@gribskov.dk eller telefon 72 49 65 41.