Powerbank_04.jpg

2. august 2019

Gadekærsdagene har igen set dagens lys i Helsinge med hygge og aktivitet ved ved byens flotte, grønne midtpunkt. Der sluttes af med to spændende dage lørdag 10. august og lørdag 17. august. kl. 10-14.

 

Det er en gruppe af borgere fra Helsinge, der er gået sammen for at udvikle initiativer, der hjælper med at holde byen i gang, Aktiviteterne åbnede i 2018 på baggrund af salg af folkeaktier og andre aktiviteter, der samlede i alt godt 60.000 kroner. Der er fortsat mulighed for at erhverve aktier.

- Vi ønsker at Gadekæret, og byen generelt, hver lørdag i sommerperioden skal summe af liv. Ved Gadekæret vil der blandt andet være boder fra lokale kunsthåndværkere, smykker, hudpleje- og livsstilprodukter baseret på Aloe Vera samt lokale alternative behandlere, oplyser arrangørerne.

Desuden vil der selvfølgelig være mulighed for køb af kaffe, brød og andet lækkert til ganen ☺

Ligesom sidste år sætter vi liggestole, borde, bænke og parasoller op – så alt er klart til nogle hyggelige lørdage ved Gadekæret.

Antallet af boder og aktiviteter vil variere for hver uge, men fælles for alle er, at kvalitet, bæredygtighed og positivitet er i højsædet.

Der bliver arbejdet på højtryk for at finde frivillige musikere, der vil underholde og præsentere deres musik. På nogle lørdage vil der også være ballondyr til børnene.