20. september 2019 

SEJL-BESTYRELSE VÆLTET

Rystelserne fra kanon-salutten ved årets standerhejsning i Gilleleje Sejlklub havde kun lige lagt sig, før uro og bølgegang for alvor ramte klubben.

Den daværende bestyrelse med Peter Christensen i spidsen valgte at udskifte en mangeårig leder i junior-gruppen, Jørgen Nissen, og det vakte voldsomt postyr. En stor kreds af klubmedlemmer fik indkaldt til ekstraordinær generalforsamling. Her blev Christensen og hele hans bestyrelse afsat med 103 stemmer af 124 deltagere. i mødet.

En ny bestyrelse blev valgt med Torben Grøndahl som formand. Læs mere HER

1/1

18. juli 2019 

SENIORFÆLLESSKAB KØRT FAST

24 andelsboliger, der skal opføres som seniorbofællesskab, nabo til OK-Fondens friplejehjem, er kørt fast i mangel på beboere. Det går lidt trægt med reservationer. I maj var der syv, der havde har tegnet sig for en bolig. Det er nu reduceret til seks. 

Andelsboligprojektet skal være fuldtregnet - eller noget nær fuldtegnet ' før det igangsættres, så der arbejdes ihærdigt for at på markedsført det. Derfor benyttede både OK-Fonden og borgere, der allerede har tegnet sig for bolig, lejligheden til at få det frem i lyset, da der i maj var åbent hus i det kommende friplejehjem. Men det har endnu ikke haft effekt.

Læs mere HER

1/2

18. juli 2019 

40.384 KRONER TIL BADEBRO 

Selskabet Gilleleje Strandbakker har meldt ud at alle rekorder for besøg og omsætning er brudt ved årets fest - og et ventet overskud kan vinde en del af de mange hundrede tusind selskabet tabte i 2018 ved jubilæums-bakkefesten og støtte-koncerten i foråret i år. 

Uafhængigt af det arbejder Bakke-selskabet på at samle 600.000 kroner til en ny badebro, der skal etableres på Veststranden.

40.384 kroner blev samlet  via bidrag fra virksomheder og publikum på årets fest. Læs mere HER

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com