John Borrisholt

9. oktober 2020

HÆDER TIL MUSEUMS-DUO

Årets hædersgave fra Jens Bo Larsens Mindelegat er torsdag aften tildelt Lisbeth Hamborg og Per Frederiksen, som dermed nu indgår i mindelegatets ‘Hall of Fame’.

 

Prisuddelingen skete i forbindelse med generalforsamlingen i foreningen i Gilleleje Gamle Posthus, som havde givet legatbestyrelsen plads til prisoverrækkelsen. 

 

Hædersgaven gives for det store arbejde og engagement, Lisbeth Hamborg og Per Frederiksen har lagt flere steder i Gilleleje - i Museums-foreningen, Gilleleje Bio, Vinterbade-klubben og på Munkeruphus.

Læs HER

1/1

Lykkeposer

Gilleleje Bibliotek byder nu på færdigpakkede tema-poser. HER

Julenørklerier

Gribskov Biblioteker er klar med inspiration til julenørklerier. HER

Kalenderbog

Kalenderbøger

Gribskov Biblioteker er klar med kalenderbøger i 24 kapitler. HER

Ny tur i Annisse

Gåvært Anette Studsgård byder på en ny tur søndag 13. december. 

1/1

2. september 2020

MERE TID I GILLELEJE SYD

Naboer til det kommende bolig-område i Gilleleje Syd og andre borgere i Gilleleje får en ekstra frist på 14 dage til at komme med idéer og kommentarer til den udviklings-plan, Gribskov Kommune og projektgruppen har lagt frem.

 

Et dialogmøde onsdag aften samlede i høj grad politikere og en forholdsvis fåtallig skare af de mest energiske borgere, og der blev givet udtryk for, at informationsniveauet om mødet ikke har været tilstrækkeligt højt. 

 

Også på den baggrund er fristen til at kommentere den fremlagde udviklingsplan og fremtiden for hele Gilleleje syd forlænget fra 6. til 20. september. Læs HER

1/1

20. juli 2020

REMA KØBER OP I GILLELEJE

Rema 1000 arbejder målrettet med at opkøbe ejendomme og arealer ved Bøgebakken i Gilleleje, så der kan banes vej for nyt supermarked - og flere detailbutikker og boliger. Rema Butiksudvikling har erhvervet Bøgebakken 3, der er strategisk vigtig for at gennemføre projektet.

 

Ejendommen er købt for seks millioner kroner - og det er nær dobbelt op i forhold til ejendoms-værdien.

 

Selskabet Gilleleje Strandbakker har også haft henvendelse om salg af et areal ved Gilleleje-Hallen til Rema.. Læs mere HER

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com