Tisvildeleje: Godkender Radio Lejet

24. juni 2020

Sommerfestivalen Musik i Lejet er aflyst i sommer, men nu går MIL i stedet i æteren med et alternativ. Det sker i ugen fra mandag 13. juli til søndag 19. juli. Her vil arrangørerne slå sig ned på Birkepladsen med plads til 200 gæster ved  bordopstilling. Gribskov Byråds Udvikling, By og Land-Udvalg har ikke indvendinger mod det, og MIL har fået sendetilladelse på FM fra Kulturstyrelsen og Energistyrelsen.

Ambitionen med Musik i Lejet Radio er at skabe et alternativ til festivalen, hvor musikere inviteres i studiet, lokale personligheder interviewes og frivillige og gæsters traditioner fortælles og udfoldes. 

- Det bliver alt sammen med Tisvildelejes særlige natur, byens sommerstemning og beboere i fokus. Festivalens indholdselementer: Musik, gastronomi og kunst danner i sammenhæng med Tisvildelejes øvrige aktiviteter og daglige liv udgangspunkt for at skabe et satirisk, legende og musikalsk radio-højdepunkt for sommeren 2020. 

 

Musik i Lejet Radio sendes hver dag fra mandag 13. juli til søndag 19. juli - og dermed i samme uge festivalen skulle have været holdt. 

 

Mikael Bertelsen, som er mest kendt som programchef for Radio 24/7 fungerer som programansvarlig for Musik i Lejet Radio, og Andreas Th. Grauengaard, Musik i Lejets programansvarlige, assisterer med musikbooking. 

 

Vil holde MIL aktuel

Musik i Lejet anser initiativet som en kæmpe mulighed for at skabe musikalske overraskelser, sjove lokalreportager og mindeværdige stunder. Alt i alt en enestående mulighed for at holde Musik i Lejet aktuel i en situation, hvor fælles oplevelser kræver nytænkning. 

 

Radioen sendes både via FM-Frekvens og netbaseret via Musik i Lejets app og web. FM-frekvensen giver mulighed for helt old school og romantisk at tænde for sin lokal-radio. Nettet giver mulighed for at nå alle interesserede. 

Live optagelse af musik

Radio Lejets sendeflade vil være i perioden mandag 13. juli til og med søndag 19. juli. Fra onsdag til og med lørdag vil der være indslag af aktuelle kunstnere, som spiller fra scenen i Radio Lejets indhegnede område på Birkepladsen, og live koncerten bliver sendt direkte fra Birkepladsen.

Gæster med billet får adgang i hold, gennem en sluse, hvor personale vil tælle antal gæster inde på pladsen. Der vil være reservation af pladser. Der vil være adgang for 200 gæster og 35 medarbejdere i det indhegnede område på udvalgte tidspunkter hver dag mellem kl. 09 -23 fra onsdag med lørdag.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com