Græsted-Torv-01.jpg

18. august 2019

Græsted Borgerforening, som lover en superhyggelig og sjov dag for både børn og voksne, når Torverts fire års dag skal fejres lørdag 31. august kl. 10.00-16.00.

Fødselsdagen begynder kl. 10 med flaghejsning og fællessang, og derefter går det løs på scenen med Kirkespirerne, Gribskov Musikskole, Jacquelines Danseskole og ikke mindst bandet LARK, som nok skal få fødselsdagsstemningen helt i vejret.

Kl. 13.00 er der fødselsdagsbanko med flotte præmier, og pengene fra salget af bankoplader går til flere arrangementer på torvet.

 

Kl. 14.30 kan man opleve linedance med Gribliners, og kl. 15.00 går LARK igen på scenen og runder festen af. LARK er et lokalt forankret band, som spiller dansevenlige hits og klassikere, både danske og udenlandske. I front er sangerinden Jeanne Lercke (som også har lagt navn til bandet dog i engelsk oversættelse - Lark=Lærke) så er der Jan Levring på guitar og sang, Jesper Vang Larsen på trommer,  Steen Ole Andersen på keyboard og Claus Blem på bas.

 

Masser af boder

På torvet kan man også opleve/møde for eksempel Græsted Veterantræfs Kaffetelt, Frivilligcenter Græsted, Karlsminde, Kollerødgård Is, Café Poul og Ella, Høns, Havefællesskabet,  Grøntsager, KFUM-spejderne, Græsted Rotary, Helsinge MC, BLIK - Græsted Bibliotek, Smykker, Hjemmestrik mv.

 

Fælles fest

Torvets fødselsdag er - som det er tradition i Græsted - et stort og godt samarbejde mellem en lang række af foreninger, virksomheder og frivillige. Men i år kunne festen ikke lade sig gøre uden kontante bidrag  fra Erna Erna, La Cantina, Græsted Rotary, Græsted Handels- og Erhvervsforening samt Græsted VVS, så dem vil Græsted Borgerforening gerne takke.

Der forbeholdes ret til ændringer i programmet, som opdateres løbende på græsted.dk. I tilfælde af dårligt vejr: Følg med på græsted.dk eller på facebook under Græsted Fællesskabet.

Bag arrangementet står Torve-eventgruppen under Græsted Borgerforening i samarbejde med BLIK Græsted Bibliotek.

1/2