1/1

 START I NYT ÅR MED GÅTURE 

Ældre Sagen Helsinge vil også i det nye år byde på vandreture. Det er en del af netværket 'Gribskov går Sammen', og et ekstra tilbud kommer på programmet fra januar.

 

Tirsdag 5. januar kl. 09.00 bliver der nemlig åbnet for et nyt hold i Tisvilde Hegn med start fra fra Bækkebro P-plads. Det bliver én time i roligt tempo. Holdet vil ikke gå så langt og så hurtigt, så det tilpasses deltagerne.

 

Tirsdag 5. januar kl. 09.00 er der åbent for den traditionelle tur i Tisvilde Hegn fra Bækkebro P-plads.

 

Deltagerne estemmer selv om de vil gå med eller uden stave. Erfarne gåværter, der kender skoven godt, guider turene så deltagerne er i trygge hænder.

 

Det er muligt at tilmelde sig på mail: gran@hotmail.dk - men det er ikke obligatorisk, så alle er velkommen til bare at møde op ved startstedet 5. januar og de følgende tirsdage.

 

Herefter er der afgang hver tirsdag kl. 09.00 fra parkeringspladsen ved Bækkebro i Tisvilde Hegn - forhåbentlig med to hold med forskellig længde og tempo, fremhæver gåvært Ole Gran Jacobsen.

 

TURE I GRIBSKOV

Torsdag 7. januar kl. 09.00 tager Ældre Sagen igen fat på de ugentlige ture i Gribskov. Det bliver denne dag med tur på halvanden-to timer fra fra parkerings-pladsen ved Kagerup Station i godt tempo med besøg ved Flyverstenen.

 

Som følge af at vejen lægges forbi Flyverstenen vil turen fra Enghavehus ville blive for lang. Men herefter er der hver torsdag kl. 09.00 være start fra parkeringspladsen ved Enghavehus i Gribskov.

1/2

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com