1/1

 GRAN HOLDER GRIBSKOV I GANG 

Ældre Sagen Helsinge og gåvært Ole Gran Jacobsen holder næsten alene Gribskov borgere på benene med ugentlige tilbud om ture, der er åbne med hold på op til fem deltagere.

 

Det er en del af netværket 'Gribskov går Sammen', og der er kommet et ekstra tilbud kommer på programmet.

 

Tirsdag 23. februar kl. 09.00 invitees således igen til 'den korte' i Tisvilde Hegn med start fra fra Bækkebro P-plads. Det bliver én time i roligt tempo. Holdet vil ikke gå så langt og så hurtigt, så det tilpasses deltagerne.

 

Tirsdag 23. februar kl. 09.00 er der åbent for den traditionelle tur i Tisvilde Hegn fra Bækkebro P-plads.

 

Deltagerne bestemmer selv om de vil gå med eller uden stave. Erfarne gåværter, der kender skoven godt, guider turene så deltagerne er i trygge hænder.

 

Det er muligt at tilmelde sig på mail: gran@hotmail.dk - men det er ikke obligatorisk, så alle er velkommen til bare at møde op ved startstedet 23. februar og de følgende tirsdage.

 

Herefter er der afgang hver tirsdag kl. 09.00 fra parkeringspladsen ved Bækkebro i Tisvilde Hegn  med de to hold med forskellig længde og tempo, fremhæver gåvært Ole Gran Jacobsen.

 

TURE I GRIBSKOV

Torsdag 25. februuar kl. 09.00 tager Ældre Sagen og Gran Jacobsen alle med med tur på halvanden time start fra parkerings-pladsen ved Enghavehus i Gribskov.

1/2

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com