Ny start: Gribskov opsiger de to topdirektører

10. oktober 2018 kl. 09.30

Gribskov Kommune skiller sig af med to af topdirektører. Byrådets økonomiudvalg besluttede onsdag morgen at indstille til Byrådet at stoppe samarbejdet med kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen og direktør Astrid Ravnsbæk. Baggrunden er, at politikerne ønsker en ny profil, der blandt andet kan stå i spidsen for en smidig organisation, der i endnu højere grad kan tilpasse sig morgendagens velfærdsopgaver.

 

Økonomiudvalget I Gribskov Kommune har sat en ny retning for Gribskov Kommune, understreger borgmester Anders Gerner Frost:

 

- Gribskov Kommune bygger på et væld af muligheder. Gribskov Kommune har eksisteret i 10 år. Det har været en periode, hvor kommunen har fundet sit fodfæste, og der er sket mange spændende ting. Nu er tiden kommet til, at vi skal have løftet kommunen til et endnu højere ambitionsniveau og etableret Gribskov Kommune version 2.0. Et arbejde vi i byrådet ser meget frem til.

 

Et samlet Byråd står bag budgetaftalen og har sat 3 tydelige pejlemærker for kommunens fremtid:

  • En ambitiøs investeringsplan med blandt andet en ny vej mellem Græsted og Gilleleje samt etableringen af et sundheds- og borgerhus

  • Et ønske om en endnu mere agil organisation, der kan matche morgendagens velfærdsopgaver og

  • Et Byråd der samler sig om færre fokusområder til glæde for borgere og virksomhede

I det lys har vi besluttet, at Byrådet søger en ny kommunaldirektør, der kan skabe et engagement og retning sammen med vores dygtige medarbejdere, siger borgmesteren.

 

Økonomiudvalget har derfor besluttet at indstille til Byrådet, at samarbejdet med kommunaldirektør Holger Spangsberg Kristiansen og direktør for Teknik og Erhverv Astrid Damgaard Ravnsbæk skal ophøre.

 

Begrundelsen er, at økonomiudvalget ønsker andre profiler til den fremadrettede ledelse af Gribskov Kommune.

 

Holger Spangsberg Kristiansen og Astrid Damgaard Ravnsbæk er begge fritaget for at arbejde indtil byrådets endelige beslutning.

 

I forlængelse af byrådets beslutning i november konstitueres ressource- og kulturdirektør Sascha V. Sørensen i stillingen som kommunaldirektør, indtil stillingen er genbesat.

 

Set i lyset af den netop indgåede budgetaftale og det forestående arbejde med en ny organisation med færre ressourcer og en ny prioritering af opgaver har Økonomiudvalget desuden anbefalet Byrådet, at stillingen som direktør for Teknik og Erhverv ikke bliver genbesat.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com