Fyrtårn: Gribskov skal boble af virkelyst

6. marts 2020

150 borgere har torsdag aften været i aktiv tjeneste for at bygge det første af Gribskov Kommunes 'fyrtårne, 'Fællesskaber' op. Det er led i den nye vision og jernefortælling, og allerede mandag 16. marts kl. 17.00 inviteres der til næste workshop, hvor borgerne kan hjælpe til med at få Gribskov Kommune til at boble af virkelyst og skabertrang.

Byrådets udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi søger ideer til at styrke og udvikle virkelysten og skabertrangen i kommunen, og det kan alle interesserede være med til at realisere.

Skabertrang og virkelyst er en del af Gribskovs identitet. Modige iværksættere kommer til og finder inspiration, og gennem tiderne har kunstnere, håndværkere, fiskere, landmænd og ildsjæle slået sig ned og sat deres præg på Gribskov. Virkelysten blomstrer i Gribskov og du kan også være med.

På workshoppen om Virkelyst tager vi første skridt i forhold til at formulere og igangsætte konkrete indsatser – fyrtårne – der understøtter og sætter skub i virkelysten, erhvervslivet og iværksætteriet og en positiv udvikling af Gribskov, fremhæver udvalgsformand Morten Ulrik.

Mødet holdes i Helsinge Bibliotek, Skolegade 43. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Det kan ske HER

1/6

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com