Kirsten Frandsen kom til Gribskov Kommune fra job i Herlev.

Kirsten Frandsen kom til Gribskov Kommune fra job i Herlev.

1/1

Gribskov: Kirsten Frandsen fratræder som kulturchef

12. august 2019

Gribskov Kommunes centerchef for Kultur, fritid og turisme, Kirsten Frandsen, fratræder sin stilling. Det sker efter længerevarende sygeorlov. Bibliotekschef Vibeke Steen, der har været konstitueret som centerchef overtager chefposten.

Kultur, Fritid og Turisme varetager blandt andet opgaver for byrådets udvalg for Kultur, Erhverv og Turisme, og udvalgsformand Morten Ulrik Jørgensen bekræfter, at der er indgået en fratrædelsesaftale med Kirsten Frandsen og at Vibeke Steen er tiltrådt.

 

Kirsten Frandsen kom til Gribskov Kommune 1. august 2014, da hun overtog chefposten efter Annette Sørensen, der blev direktør i Visit nordsjælland.

Kirsten Frandsen, der bor i Tisvilde, vendte dengang tilbage til Helsinge, hvor hun var bibliotekschef fra 1995 til 2002. Herfra kom hun til Herlev Kommune, hvor hun har var ansat som kultur- og fritidschef.

Center for Kultur, fritid og turisme løser opgaver inden for kultur, foreningsliv og turisme i Gribskov Kommune. Det sker i samarbejder for eksempel med kommunens frivillige, kulturelle foreninger og idrætsforeninger, og driften af kommunens biblioteker, Kulturskolen og Gribskov Kultursal varetages ligeledes.

Desuden arbejdes vi tæt sammen med selvejende institutioner som Museum Nordsjælland, Esrum Kloster og Møllegård, Rudolph Tegners Museum og Statuepark samt Munkeruphus.

Endelig samarbejdes med Visit Nordsjælland om markedsføring af Gribskov som turistkommune.

Bibliotekschef Vibeke Steen har været konstitueret leder i Kirsten Frandsen fravær.

Bibliotekschef Vibeke Steen har været konstitueret leder i Kirsten Frandsen fravær.

1/1