Gribskov: Grundlovs-traditioner på pause

5. juni 2020

Grundlovsdag har traditionelt budt på en række møder og traditioner rundt i8 Gribskov Kommune. Men de er sat på pause i år som følge af forsamlings-restriktionerne. 

 

Søborg Kirke har i over 30 år fejret Grundloven med festdag i præstegårdshaven med tale, festligt samvær, gymnastikopvisning opg aktiviteter for de yngste. Det må søborg-egnen vente på til 2021.

 

Vejby Kirke oplyser, at det planlagte arrangement ved Sognegården ikke gennemføres i år, og i Ramløse er et ellers genoplivet 5. juni-marked også sat på pause af den ny gruppe bag det.

 

Det konservative Folkeparti har også i en årrække holdt Grundlovs-møder i Helsinge og som ny tradition på Stejlepladsen i Gilleleje. Det gennemføres heller ikke i år - men vender stærkt tilbage i 2021.

 

Venstre i Gribskov-Hillerød har også haft møder skiftevis i Gribskov og Hillerød, men det er heller ikke muligt at gennemføre i år.

Aflysningeren af de fysiske møder betyder ikke, at tanker på Grundlovsdag ikke kommer frem. Det Konservative Folkepartis nye kandidat i Gribskov-Hillerød, Erick Thürmer har lagt sin tale ud HER

Det konservative medlem af Gribskov Byråd har ligeledes være en tur på Youtube med tale, optaget på Stejlepladsen i Gilleleje: Se den HER

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com