1/1

 HØSTUDSTILLING I GILLELEJE 

Gilleleje Gamle Posthus har åbnede dørene for sommerens sidste kunstudstilling i huset, hvor værker af otte dygtige og erfarne kunstnere kan opleves til og med 22. august. Der er åbent alle dage, pånær mandag, kl. 11-16 og følgende kunstnere er repræsenteret:

 

Claus Andreasen er rejseleder - primært på trekkingture i Nepal. Han viser fotografier af menneskene fra fjerntliggende egne  i Himalaya. 

 

Rene Nielsen er maler og musiker. Han udstiller malerier og bronzefigurer blandt andet fra den censurerede udstilling i Hillerød i 2019. Han har udstillet og deltaget i flere workshops i udlandet. Maler landskaber, figurer og opstillinger. 

 

Geert Ahrends har arbejdet som arkitekt samtidig med at han er blevet undervist af kendte kunstnere som Joseph Salomon, Ulrik Hoff og Christoffer N. Andersen. Billederne er figurative/realistiske. 

 

Lene Kure Larsen maler mest ekspressionistisk med genkendelige elementer, men også med andre stilarter.

 

Lena Schubell maler abstrakt på lærred. Stemningsfulde billeder med stramme kompositioner og bløde farveovergange. Uddannet på Mable Roses Malerskole. Deltog i den censurerede udstilling: Roskilde Åben 2019. 

 

Preben Schubell deltager med maleri og papirarbejder. 

 

Charlotte Thymark er grafisk formgiver og maler i olie og akryl, hvor farverne tillægges den allerstørste betydning. Har udstillet flere steder i Danmark og udland. 

 

Ruth Schnor udstiller Croqui-kvinder i stentøj, der er raku-brændt samt tillige glaskunst i sprudlende farver.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com