22.. september 2020

55-årige Poul-Erik Høyer har nu meldt sig klar som Gribskov Venstres bud på en borgmester-kandidat. Høyer, der kendes som olympisk mester og nuværende præsident i verdens-badminton-organisationen, BWF, er for nogle måneder siden vendt hjem til Helsinge og Gribskov efter at have haft bopæl i fjernøsten. Han har også sæde i den intenationale olympiske komité.

Venstres opstilling af borgmester-kandidat skal gå om efter fejl omkring medlemsregistrering på det første møde - og det ventes at blive onsdag 28. oktober kl. 19.00 i Helsinge-Hallerne.

 

Fire kandidat var med i første omgang, og her endte Bent Hansen som en klar vinder foran Natasha Enetoft. Tidligere byrådsmedlem Michael Bruun og Peter Agerbo var ligeledes med i afstemningen. De to sidstnævnte har meldt ud, at de stiller op til valget igen.

 

HJEM FRA SINGAPORE

Høyer, der haft sæde i byrådet i to perioder. Han blev valgt i 2009 med 465 personlige stemmer og genvalgt i 2013 med 368 personlige stemmer.

 

Han har for nylig meldt ud, at han i flere år har været ramt af Parkinsons - men at han har kontrol over det. Den medicin, han tager hver dag, holde symptomerne i ave.

 

Poul-Erik Høyer, der har boet en del år i Singapore, flyttede hjem til Gribskov for at være tættere på sine børn og bruge mere tid sammen med sin kæreste.

 

- Det, der kom frem, er, at jeg vil virkelig gerne have så meget ud af livet som overhovedet muligt - at leve og have en hverdag, hvor kærlighed er en del af det, og hvor jeg oplever glæde, samvær og sammenhold. Der skal sygdommen ikke få mig ned med nakken, fortalte han til TV2.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com