1/5

Græsted: Halloween-tog og åben spøgelsesgård

20. oktober 2018  

Lørdag 27. oktober åbnes dørene for endnu et Halloween arrangement i Græsted. Både den gamle station og den gamle spøgelsesgård Fredbogaard er omdannet til det mest uhyggelig sted i Græsted, og det gamle Veterantog er klar til endnu en uhyggelig tur ud i det mørke landskab til Gilleleje - og retur.

Det gamle diesellokomotiv bliver spændt for vognene, og så går det ellers ud i aften- og nattemørket. Nyd turen gennem mørket i de dunkle kupeer men pas på, måske står der nogle rigtigt uhyggelige gæster på undervejs.

Børn i udklædning kører gratis, og ellers koster billetter 50 kroner. Der køres fra Græsted Station kl. 17.00, kl. 18.00, kl. 19.00 og kl. 20.00, og fra Gilleleje Station kl. 17.30, kl. 18.30, kl. 19.30 og kl. 20.30.

Når vi er retur i Græsted, køres toget direkte op til spøgelsesgården Fredbogaard, hvor togets personale følger passagerne helt hen til porten, fortæller arrangørerne.

På den gamle spøgelsesgård sælges der kaffe/te og kager i laden, og børn og barnlige sjæle mulighed for at købe et græskar, som man så kan skære sit helt eget ansigt i.

 

Der vil være hjælp til det praktiske fra Veterantræfforeningens kaffedamer, som i dagens anledning er klædt som dengang oldemor og oldefar var børn. Men, pas godt på! Der går nemlig historier om uhyggelige væsener som gemmer sig på gården, og måske kommer de frem når mørket sænker sig.

Alle der køber et græskar deltager i lodtrækningerne om fine præmier.

 

Tag varmt tøj på, da hverken togvogne eller gården er opvarmet. Gæsterne er selvfølgelig også velkomne til at stå af på den gamle station. Stationen vil være åbent i dagens anledning, og der er mulighed for at gå rundt i remisen og se på de vogne, som Veterantoget har under reparation.

Der er fri entré til Fredbogaard og stationen som begge er åben fra kl. 16.30.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com