Gilleleje: Halv-maraton sang indtager Kulturhavn

9. december 2019

Der bliver sang med og for alle børn og voksne, når der inviteres til halv-maraton fællessang non-stop fra højskolesangbogen på Mezzaninen i Kulturhavn Gilleleje torsdag 19. december.

 

Erik B. Jensen og Erling Bevensee fortsætter dermed succesen fra det seneste år og styrer slagets gang med sange fra Højskolesangbogen. Der synges non-stop kl. 10-19, deraf navnet halvmaraton i modsætning til helmaraton sangtræffet på Vartov i København, hvor der på årets længste dag synges fra solen står op til solen går ned.

 

Fællessangen akkompagneres på flygel og melodica, og først på eftermiddagen kommer tidligere skoleinspektør ved Rådmandsgades Skole, Lise W. Egholm, forbi en times tid og synger for, og fortæller lidt om komponister og forfattere mellem sangene.

 

Sidst på eftermiddagen vil der til afveksling være fremførelser af to indbudte kor af indøvede numre, så stemmebåndene hos de sangglade kan nå at hvile sig lidt imens. 

 

I dagens aer er gratis morgenkaffe fra Superbrugsen kl. 10-12, og i Restaurant Bolværket kan i dagens anledning købes en ‘højskoleklemme’ til en favørpris. I den mobile bar kan købes øl, vand og vin.

 

Alle er velkomne til at komme, når de har tid og lyst og tid - inden de går på arbejde, i frokostpausen, efter arbejde eller indkøb, eller ganske enkelt bliv fra start til slut. Det er ikke nødvendigt bat tilmelde sig, og rrangementet er for alle – og det er gratis.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com