1/2

Gribskov: Handicapprisen til Livredningstjenesten

3. december 2019

Den Nordsjællandske Kystlivredningstjeneste har tirsdag modtaget Gribskov Kommunes handicappris for 2019. Det sker som påskønnelse af at have taget initiativ til og fået skaffet midler til indkøb af amfibiekørestole, så handicappede ikke alene har adgang til strandene men også kan badeoplevelse i havet.

 

- Amfibiekørestolene har gjort en stor forskel for mennesker med bevægelseshandicap og deres adgang ikke kun til stranden men også til havet. De er blevet flittigt brugt hele sommeren til stor glæde for mennesker med handicap og deres pårørende, begrunder Handicaprådet indstillet om prisen til livredningstjenesten.

 

Handicaprisen uddeles hvert år på den internationale handicapdag, og dert er tiende gang, prisen er uddelt.

 

Udvalgsformand Birgit Roswall udtrykte i sin tale også stor anerkendelse af den indsats, livredningstjenesten udfolder for de handicappede - og hun rettede samtidig trak til alle øvrige, der med deres arbejde gør en stor forskel for handicappede. Yderligere trer var indstillet til prisen.

 

Den er på 5.000 kroner, og den blev overrakt til bestyrelsesformand i Livredningstjenesten, Mikkel Andersen, og cheflivredder Mogensen. Der var ligeledes blomster og tak til Thomas Borum fra forinden, der har doneret 45.000 kroner til indkøb af stolene.

1/4

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com