Nordbold_05.jpg

Håndbold: Hatten skal hænges på Kolding

28. februar 2020

Nordsjælland Håndbolds håb om at undgå direkte nedrykning fra håndboldligaen kan efter en ny stor præstation af rivalerne fra Lemvig-Thyborøn fredag aften med sejr på 26-18 i Sønderborg mod Sønderjyske, snart kun knyttes til at KIF Kolding kan indhentes. NH er efterhånden ved at 'løbe tør' for points-muligheder, men lørdag 29. februar kl. 15.00 går holdet på banen i Helsinge-Hallerne for at tager begge points mod Ribe-Esbjerg. Det vil bringe holdet indenfor rækkevidde af KIF.

Lemvig-Thyborøn er med sejren seks points foran Nordsjælland Håndbold, mens der er fire points op til KIF Kolding, som med en sejr efter Nordsjællands kamp på hjemmebane mod uberegnelige Skjern Håndbold som minimum kan holde forspringet til NH.

Afstanden til Kolding skal helt afgørende reduceres til ikke over to points, før de to hold skal mødes i næstsidste spillerunde i Kolding. Nordsjælland tabte den ulyksalige åbningskamp i Arena Hillerød mod KIF Kolding med et enkelt mål.  Det er indbyrdes pointshøst - og eventuelt målscore - der er afgørende, hvis holdene slutter lige i tabellen.

Holdene er inde i femtesidste spillerunde i grundspillet.

Læs også: Håndbold ud på kilometerjagt

1/1