Gribskov: Hele beredskabet til parade i Blistrup

29. december 2019

Frederiksborg Brand og Redning samler de traditionsrige nytårsparader på én matrikel i år. Tirsdag 31. december kl. 10.00 inviteres hele beredskabet i Gilleleje og Helsinge nemlig til Gilbjergskolen i Blistrup. Det er blot anden gang. paraden holdes samlet, mens det ellers har været på brandstationerne.

 

Brandfolkene og det øvrige beredskab bydes på en god brunch og hyggeligt samvær, hvor der lejlighed til at skåle for et godt nytår.

 

Der bliver lejlighed til at skue tilbage på året, der er gået - og ikke mindst til at se fremad. Her venter nye omvæltninger, idet Gribskov Byråd har valgt at træde ud af det fælles beredskab fra 1. januar 2021. 

 

Indtil da er der arbejde med at få et nyt brand- og redningsberedskab bygget. Der er endnu ikke taget stilling til, om der dannes et egentligt kommunalt brandvæsen - eller om beredskabet for Gribskov udbydes til eksterne aktører. Fakta er, at Gribskov vil stå alene om indsatsen, og der er dannet en foreløbig Beredskabskommission, der skal komme med forslag om det. 

 

Første gang, nytårsparaden var samlet ét sted, var i 2007, da den foregik i kantionen på Græsted Skole.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com