1/1

Helsinge Rundt: Hele familien skal på cyklerne

13. august 2018

Helsinge rundt’ – cykelløbet for hele familien – er godt for både deltagerne og Gribskov Kommune, lyder beskeden fra formanden for forebyggelses- og idrætsudvalget i Gribskov Kommune, Trine Egetved-Sørensen.

 

’Helsinge rundt’ er en flot cykeltur i den nordsjællandske natur. Det er god motion og fællesskab, alt sammen noget, som er vigtigt for vores trivsel og helbred. Samtidigt går overskuddet til et godt formål. Udvalget for forebyggelse og idræt bakker op om arrangementet og opfordrer alle til at deltage.

Søndag 2. september 2018 er der Helsinge rundt for 30. gang. Det er Annisse Idrætsforening, der står bag, og alle kan være med. Der vil være ruter både til de toptrænede og til motionisterne på mormors gamle cykel.

- Jeg synes, det er superflot, at der i år holdes Helsinge rundt for 30. gang. Tak til alle de frivillige ildsjæle, som hvert år lægger et stort stykke arbejde i at få Helsinge rundt stablet på benene. Det er blevet en god tradition for mange at deltage, og der kommer hvert år nye til, siger Trine Egetved-Sørensen,

Hun understreger, at det familievenlige cykelløb er med til generelt at forbedre sundheden i Gribskov. Og opfordrer borgerne til måske at lokke venner med, som ikke bor i Gribskov i forvejen:

- Det at være aktiv, at være sammen med andre og have gode naturoplevelser, er godt for vores livs-kvalitet. Sundhed handler blandt andet om at være en del af nogle fællesskaber og have oplevelser sammen med andre. Det er netop det, som Helsinge rundt kan. Samtidigt foregår løbet lige midt i den fantastiske natur omkring Helsinge, Annisse og Arresø. Helsinge rundt er ligeledes en god måde at se lidt af vores kommune på, for dem som ikke bor i kommunen og ikke kender området og byen Helsinge så godt, siger hun.

På vegne af udvalget for forebyggelse og idræts vegne ønsker hun, at rigtig mange tilmelder sig cykel-løbet i år.

Læs også: Helsinge Rundt fejrer 30 år

1/5

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com