Helsinge-Realskole

18. marts 2020

BORER SIG NED I HELSINGE ØST

Gribskov Kommune arbejder hastigt videre med forberedelser til opførelse af ny administrations-bygning og sundhedsfagligt hus  i Helsinge Øst. Der er således taget hul på geotekniske boringer. 

Der skal bores over hele arealet, hvor byggeriet placeres. Det sker ti steder - ned i otte meters dybde ved de planlagte byggefelter og i fire meters dybde de øvrige steder.

Læs mere HER

1/1

6. marts 2020

TÅRER I GYM HELSINGE

Det er med tårer i øjnene, at Gym Helsinge må melde ud at gymnastik-opvisningen lørdag 7. marts er aflyst. Det er slet ikke til at bære, for vi ved, at vores skønne gymnaster har trænet, øvet sig og glædet sig til at vise deres familier, hvad de har lært, skriver Gym Helsinges ledelse og bestyrelse

Det er resultat af opfordringerne fredag om at aflyse alle store begivenheder med over 1.000 deltagere af hensyn til spredningen af Coronavirus.

Omkring 800 gymnaster skulle have været på gulvet - og over 1.000 tilskuere var ventet til opvisning. 

Læs mere HER

1/1

 LANGFREDAG I HELSINGE 

Kirkerne er på nye veje i en tid, hvor der ikke kan holdes gudstjenester - og de når langt ud via You Tube-optagelser og facebook.

I Helsinge Kirke leverede Gabrielle Togsverd-Nilausen Langfredags-gudstjenesten, der kan ses via linket herunder.

  GODNATHISTORIER  

Helsinge og Valby kirker har fået ny sognepræst, Fritze Steiner-Johnsen, og midt i Corona- lukketiden for guds-tjenester bliver der lejlighed til at stifte nærmere bekendtskab med hende.  

Det sker med flere godnathistorier for børn i Påsken. De kan høres og ses på linker herunder.

12. februar 2020

LEJEAFTALE MED LOOP DROPPET

Der bliver ikke Loop Fitness i Fysio Helsinges lokaler i Frederiksborgvej 18 over Fakta og Zalza.

Gribskov Kommune har ellers banet vej for, at lokalerne kunne udnyttes til det nye formål i stedet for fysio-klinik med en hastebehandling af lokalplanændring, men nu er en mulig lejeaftale brudt sammen.

Janie Lykke Rantov, Loop Fitness i Frederiksværk, ser sig dermed om efter andre lokaler i bymidten i Helsinge. 

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com