John%20Byrian-01_edited.jpg
gavekort2_edited.png

Gaveregn i Kvickly og støtte til handelslivet

Helsinge Brugsforening, der driver Kvickly i Helsinge, vil medvirke til ekstra fart på butikkerne i Gadekærforeningen, når de kan genåbne efter Corona-nedlukningen. Der er erhvervet 150 Helsinge Gavekort, hver på 750 kroner. Der bliver tilmed 'dobbelt op' op på opbakningen fra Kvickly.

 

Foreningens bestyrelse traf beslutningen om køb af gavekort, der skal trækkes lod om blandt kunderne i Kvickly, allerede i december. Siden er Copp kommet ud med pakke til fordel for de nedlukkede butikker.

 

Det har Kvickly Helsinge også valgt at være med på, så overskud i januar og februar ved det ekstraordinære salg af nonfood varer overføres til handelsforeninger i de 67 byer, hvor Coop har Kvickly-butikker.

 

Det betyder, at der bliver et beløb på forventeligt over 100.000 kroner til Gadekærforeningen til igangsætning og markedsføring efter Corona-lukningen.

 

Oven i det kommer 20.000 kroner til aktiviteter, som brugsens bestyrelse også har besluttet at støtte med, til aktivitet i Gadekærforeningen.

 

'Helsinge Gavekort' kan bruges hos knap 40 butikker, der er med i ordningen, og som ikke har haft mulighed for at holde åbent. 

Direktør i Kvickly, John Byrian står snart klar med gavekortene.