1/1

Helsinge Rundt har rundet 250 deltagere

23. august 2019

Helsinge Rundt på cykel er godt på vej til et flot deltagerantal, og forhånds-tilmeldingen har rundet 250 deltagere med godt en uge til første start søndag 1. september ved Kvickly i Helsinge.

Der køres på de velkendte distancer, der er 125 km, 80 km, 50 km, 35 km for mountainbike og 20 km, og dertil kommer en ny  rute:

Vi har i år fået lavet en 10 km rute til børnene, så vi kan få alle ud alle børn ud at cykle. Den nye 10 km rute løber fra Kvickly i Helsinge ud til Skærød, ned til Bjørnehøjskolen i Annisse Nord og tilbage op til Helsinge. Det er en dejlig let rute som kan genneføres af børn i alle aldre, fremhæver arrangørerne.

Vi arbejder også på at få flere aktiviteter på pladsen i løbet af dagen, og der arbejdes også på at der på dagen vil være mulighed for at der kan blive lavet et cykel check af den lokale område-betjent samt at børn, der køber en billet til 10 km-ruten kan få lov til at gennemføre kommunes officielle cykel prøve, tilføjer de.

Starten foregår på P-pladsen ved Kvickly i Helsinge, og pladsen åbner kl. 07:15 og alle skal møde 30 minutter før rute-start til udlevering af chip ved indskrivningsteltet.

Tilmelding til Helsinge rundt kan ske HER

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com