Håndbold: Helsinge skal blive vendepunkt

25. november 2019

Nordsjælland Håndbold vil gribe den chance, der egentlig ikke findes, når holdet i håndbold-ligaen skal søge at rejse sig efter den komplette nedtur i hjemmebane-premieren i Hillerød Arena, Royal Stage, mod KIF Kolding. Onsdag 27. november kl. 19 er modstanderen i Helsinge-Hallerne, nemlig de danske mestre, Aalborg Håndbold.

NH skal snart have vendt skuden, og det håb, holdet kan have er, at nordjyderne i weekenden kommer efter en hård kamp i Champions League mod mægtige Paris SG.

Nederlaget mod Kolding gjorde ondt. Rigtig ondt. Vi var voldsomt skuffede efterfølgende – mest af alt over, at vi ikke var dygtigere på tingene i anden halvleg, hvor vi desværre aldrig fandt niveau i særligt forsvarsenden, påpeger cheftræner Simon Dahl.

Heldigvis er det 'bare Aalborg', der kommer besøg i dag, men sjældent har vi da været i et så fint selskab. Barcelona, Skjern, Barcelona, BSH, Paris, Nordsjælland og Flensborg. Noget af et program, men ikke desto mindre er det de forsvarende danske mestre og pokalvindere, der  lander i Helsinge på en kold onsdag aften – og vi har tænkt os at byde dem op til dans. 

Vi jagter altid det maksimale, vi går altid efter sejren og vi giver aldrig op – men i dag vil jeg rigtig gerne vinde og have håneretten over min gode ven og landstrænerkollega Stefan Madsen, tilføjer NH-træneren.
 

NH og Aalborg tager hul på anden turneringshalvdel, men faktisk mangler endnu en kamp for NH i første halvdel, og det bliver også noget af en opgave - ude mod GOG onsdag 4. december. 

Nordsjælland Håndbold er netop nu sidst i ligaen på direkte nedrykningsplads - og situationen blev oven i 29-30 nederlaget mod Kolding forværret ved, at Lemvig-Thyborøn fik ét mod Frederica og dermed er tre points op til vestjyderne. Kolding er trukket seks points fra.

NH tabte i sæsonens første kamp ude mod Aalborg med 34-25.

1/2

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com