1/1

Gilleleje: Hjemmepleje og sygepleje i VVS-butik

8. oktober 2019

Fiskerbakken 17 i Gilleleje, hvor der hidtil har været VVS-butik,  bliver fremtidig base for den nye kommunale hjemmepleje og hjemmesygepleje, som dermed får lokaler både i Helsinge og Gilleleje. Kommunen har indgået lejeaftale om lokalerne på Fiskerbakken, hvor indretningen til det nye formål er i fuld gang.

 

Den ene base ligger på Helsingegården i Helsinge, og den har allerede været på plads et stykke tid. Det er nemlig samme sted, sygeplejen bor i dag.

 

Her skal både hjemmeplejen og sygeplejen have deres daglige udgangspunkt, når de skal rundt til borgere i den nordlige del af kommunen - og indretningen af de nye lokaler er i fuld gang.

 

Flere fordele
Formand for Ældre, Social og Sundhed, Birgit Roswall, nævner flere fordele ved at lade hjemmeplejen og sygeplejen 'bo' sammen:

 

- Det giver medarbejderne et stærkt fagligt fællesskab, hvor de har mulighed for at udveksle viden om borgerne og dermed give en bedre pleje, fordi de kender borgernes behov bedre,” siger Birgit Roswall og fortsætter.

 

Når medarbejderne i hjemmeplejen og sygeplejen bliver 'bofæller”' kan de også sparre fagligt med hinanden og dermed styrke hinandens arbejdsmiljø, fremhæver udvalgsformanden, der også nævner fordelen ved, at de nye lokaler kun ligger få hundrede meter fra den nuværende leverandør af hjemmepleje Attendos lokaler.

 

Det gør det nemmere for de medarbejdere, der skifter fra Attendo og er vant til at arbejde fra Gilleleje. De skal ikke ændre vaner, når de skal til og fra arbejde, siger Birgit Roswall.

Ejendommen sat til salg

Fiskerbakken 17 ejer af anpartsselskab med samme navn. Dette selskab ejes af Borrebjerggård Holding af 2015 ApS ved Kenneth Munk, der har sat ejendommen til salg via Home Erhverv. Prisen for de 1.002 kvadratmeter er 9.750.000 kroner.

Ud over VVS-butikken er ejendommen også i brug til 'Loppen på Toppen'  - et loppesupermarked med over 200 stande. Det drives af Borrebjerggård ApS.