1/3
Helsinge: HL-Mode genåbnet og forlænger

6. april 2020

HL-Mode er mandag genåbnet på linje med ti af kædens 11 butikker i Nordsjælland - og Morten Baunsgaard Buch, der ejer HL-Mode A/S sammen med Jeanne Lisbygd, oplyser, at der fortsættes med salg fra butikken, indtil der er fundet en ny lejer. Vi har aftalt med udlejer, at butikken skal ikke stå tom i den tid, tilføjer han. Foreløbig er der forlænget til udgangen af maj.

HL-Mode annoncerede for nogle dage side, at fire af butikkerne - Gilleleje, Hillerød, Frederikssund og Værløse - langsomt ville genåbne efter den frivillige lukning som følge af Corona-krisen. Men det har været forkert at konkludere, at de øvrige butikker - herunder Helsinge - ikke ville genåbne dagligt kl. 11-15, betoner Morten Buch. Redaktionen beklager denne konklusion i omtale søndag.

Lokalerne med den flotte butiksfacade i Østergade og rundt om hjørnet lige op til den nye Netto har været til leje i et halvt års tid. HL-Mode havde oprindeligt opsagt lejemålet ved udgangen af januar - men siden er der forlænget fire gange.

HL-Mode fortsætter det igangværende ophørssalg - og lige nu er der ikke nogen bagkant på, hvornår butikken lukker.

Vi har valgt at lukke i Helsinge, hvor detailhandelen over de seneste år har haft svære vilkår. Lejemålet er velplaceret lige op til den nye Netto, og vi har mærket en forbedring efter at den er åbnet. Åbningen af Rema 1000 kan også have en positiv indflydelse, mener Morten Bukh, der dog udelukker, at HL-Mode fortsætter permanent.

Men lige nu er der rigtigt gode tilbud, og vi der er sørget for at sikkerheden er i top, både for kunder og medarbejdere. Vi holder afstand, har håndsprit og passer på  kunder, som vi har savnet at hjælpe jer i vores butikker, tilføjer han.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com