Pernille_Søndergaard.jpg

Fremtid: Holder fast i Gribskov-bopæl

27. december 2019

Pernille Søndergaard tiltrådte i sommeren 2019 som vicedirektør i Attendo Danmark. Det betyder arbejdsplads i det centrale København, men det har ikke givet anledning til at flytte fra Annisse-området og dermed Gribskov Kommune. Gruppeformanden i Nytgribskov og formand i byrådets Udvikling By og Land-udvalg har valgt at holde fast i Gribskov.

 

Jeg har lige netop valgt at bo i Gribskov, fortæller hun i en nytårsopdatering på sin facebook-profil. Her gør hun også status over det seneste års politiske arbejde og kigger ud i frem tiden.

 

I min verden kommer vi kun videre hvis vi sammen løfter og gør en aktiv indsats lige derude i det rigtige liv, sammen med vores naboer, kolleger, familie og venne

 - Kan vi gøre det bedre i Gribskov alle sammen - naturligvis - og det skal vi - for vi skal videre. Jeg glæder mig over, at se al den aktivitet der er i vores kommune. 

 

Der er nye boliger på vej i Helsinge, Græsted og Gilleleje, ligesom der i vores lokalsamfund er byggeprojekter enten i gang eller på vej.


Pernille Søndergaard glæder sig over at kunne byde nye medborgere velkommen til vores skønne kommune. Jeg glæder mig over, at vi har gode folkeskoler og privatskoler klar til at tage imod når familier vælger at flytte til vores kommune.


I vores byer har vi et aktivt og levende handelsliv, hvor alle gør en ekstra indsats for, at få os alle til at handle lokalt og bruge vores bymidter.


Vi har så mange engagerede frivillige ildsjæle i vores kommune, lige fra dem der uge efter uge står på fodboldbanerne og træner vores unger til dem, der arrangerer musikevents og lignende.


Jeg glæder mig over, at vi har et byråd der arbejder sammen og aktivt lytter til vores medborgere.