1/1

Helsinge: HSI vælger ny formand

7. marts 2020

HSI, Helsinge Skytte- og Idrætsforenings repræsentantskab har valgt Helle Blomsterberg som ny formand, og dermed er hun kommet helt til tops i den forening, hendes far, Jørgen Wøidemann, var så stærkt engageret i som mangeårig formand og som stod i spidsen for og bogstaverligt talt opbyggede i form af den første hal. der lagde grunden for den store vækst i aktiviteter.

Helle Blomsterberg har et mangeårigt virke som formand i Helsinge Badminton, der er en af de mange afdelinger, i Gribskov Kommunes største idrætsforening. Hun har i en årrække været næstformand i HSI - og er næstformand i Helsinge-Hallernes bestyrelse.

Hun afløser Anja Kühl, der efter fire år på formandsposten ønskede at træde tilbage. HSI's bestyrelse består desuden af kasserer Allan Pletner, Hans Peter Dueholm, Mikael Nielsen og Thomas Jessen.

Helle Blomsterberg modtog Gribskov Kommunes idrætslederpris i 2019, og ved den lejlighed blev det fremhævet, at prisen var for en indsats, der for de fleste allerede ville være et stort livsværk. Men nu føjes nyt kapitel til fortællingen.